لطفا صبر کنید...

فروشگاه میثم

ارائه دهنده انواع آجیل ،خشکبار ،قهوه، شکلات و زعفران

  • صفحه اصلی
  • محصولات
  • وبلاگ
  • خواص آجیل در کاهش بیماری های قلبی و عروقی

    خواص آجیل در کاهش بیماری های قلبی و عروقی

    خواص آجیل در کاهش بیماری های قلبی و عروقی

    اینکه قیمت آجیل ارزان است و می توان به راحتی به میزان دلخواه آن را بسته بندی کرد و حتی وزن بالایی ندارد، و از طرفی شما قادر خواهید بود هر نوع آجیل را با هم ترکیب کنید، این ها همه دست به دست هم داده تا خانواده ها آن را در سبد غذایی خود بگنجانند. حالا حتی اگر خانواده ای هم از میزان سلامت‌زا بودن این خوراکی مطلع نباشند، یک مشت از آن را روزانه میل خواهند کرد و این واقعا عالی است.

    خواص آجیل بیماری قلبی عروقی

    در ادامه این مقاله به بررسی یکی از تحقیقات و مطالعاتی خواهیم پرداخت که در مورد مزایای آجیل تا کنون نشر داده شده است:

    از خواص پسته تازه در درمان بیماری ها غافل نشوید!

    مجله پزشکی نیوانگلند اخیرا مطالعه ای منتشر کرده است که نشان می دهد به چه میزانی  آجیل ها از سلامت فرد محافظت می کنند. افرادی که تنها یک وعده از آجیل مصرف کرده بودند، میزان بروز بیماری قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش داده اند. در حقیقت، گنجاندن آجیل در مصرف روزانه به شما امکان می دهد تا ۳۰ درصد در کاهش بروز بیماری ها، موفق عمل کنید  علاوه بر این، در طول این تحقیق و  مطالعه، افرادی که به طور روزانه آجیل میخوردند، در مقایسه با افرادی که مصرف اجیل ندارشتند تا ۲۰ درصد کمتر دچار مرگ به هر علتی می شوند.

    نتایج چشمگیر یک همکاری تحقیقاتی

    در این بخش از بررسی به یک نتیجه گیری کلی حاصل از سه موسسه تحقیقاتی خواهیم پرداخت که تحقیقاتی پیرامون سلامتی و مصرف آجیل داشته اند. این سه نهاد که به ترتیب عبارتند از، دانشکده پزشکی هاروارد، موسسه سرطان دانا فاربر، و بیمارستان زنان بریگهام، نتیجه تحقیقات خود را بدین صورت اعلام داشته اند که: طبق تحقیقاتی که به مدت ۲۵ سال بر روی ۴۲ هزار مرد، و ۷۶ هزار زن در طول ۳۰ سال صورت گرفته، مصرف آجیل نقش مهمی در سلامتی و مرگ دیرتر این افراد داشته است. توصیه این سه مرکز این است که در سبد غذایی تان حتما آجیل ها را بگنجانید.

    مهمترین خواص آجیل برای زنان باردار ایرانی

    خواص آجیل بیماری قلبی عروقی

    مزایای دیگر مصرف آجیل

    محققان دریافتند، افرادی که روزانه یک وعده آجیل می خورند،نه تنها میزان مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را به میزان ۲۹٪ کاهش می دهند، بلکه مرگ و میر ناشی از سرطان را نیز کاهش دهند چرا که در مطالعات انجام شده به این نتیجه رسیده اند که مرگ و میر ناشی از سرطان تا ۱۱ درصد در مصرف کنندگان آجیل کمتر شده است.

    حذف عوامل دیگر

    محققان دریافتند افرادی که اغلب وعده ای از آجیل در رژیم غذایی خود دارند از افرادی که آجیل مصرف نمی کنند سالم تر هستند . از طرفی گفته شده که آجیل خورها از تناسب اندام بهتری نسبت به افرادی که در جیره غذایی شان از آجیل به هر نوعی استفاده نمی کنند، بهره مند هستند.

    خواص آجیل بیماری قلبی عروقی

    اگر ورزش کنید و به میزان کافی آجیل مصرف کنید می توانید جلوی افزایش وزن خود را بگیرید و سلامتی روز افزون داشته باشید اما جالب ترین بخش از این تحقیقات، آن جا است که محققان مدعی این هستند که، نیازی نیست شما در انتخاب آجیل وسواس داشته باشید. در این تحقیقات مصرف کنندگان آجیل های مختلف شامل پسته، گردو، بادام زمینی و غیره، همگی یک نتیجه مشابه گرفته اند و این یعنی در انتخاب آجیل ها خود را اذیت نکنید. از طرفی محققان می گویند از آن جا که مصرف زیاد آجیل مخصوصا بادام هندی موجب می شود که کالری دریافتی شما افزایش یابد، باید میزان مصرف روزانه خود را به میزان ۴۰ گرم محدود کنید.

    تاریخ مطلب : ۱۳۹۹/۱/۲۳
    مشاوره رایگان در واتساپ